Mechelse herders of Blazing Amber

 

Kyra  Kyra

Homepage Home

 

 

Familie Slippens met Kyra in de AlpenEen prijs gewonnen,

 

In de zomer van 2002 hebben we meegedaan aan een foto wedstrijd van het blad Hondenmanieren, in december van dat jaar bleek onze foto te hebben gewonnen, het ging om het thema “Hond en het gezin” en we hadden een foto ingestuurd met ons hele gezin inclusief Kyra in de bergen.

De prijs was een schilderij van je hond geschilderd in China, geregeld via de kunstfabriek.

Dat we de prijs hadden gewonnen lazen we eerst in het blad zelf voordat iemand van Hondenmanieren contact met ons had gezocht, dat was wel vreemd zeg.

 

 

Kyra posseert voor SchilderyNou een hele dag foto’s gemaakt en ons mooiste keuzefoto van Kyra opgestuurd naar de kunst fabriek zodat zij hem konden laten schilderen in China.

Vlak voor de vakantie mochten we dan onze prijs in ontvangst

nemen.

 

 

We togen naar Amsterdam met Kyra en werden ontvangen door een hoge meneer van Circum publishing ( die brengt het blad uit).

Het schilderij was prachtig, exact hoe de foto er uit zag, die Chinezen kunnen wel kopiëren zeg.

Kyra moest in de studio poseren voor haar schilderij wat zij perfect deed, alsof ze al jaren fotomodel is geweest en later mocht ik dan officieel de foto in ontvangst nemen, wat ook weer met Kyra gefotografeerd werd.

Het schilderij hangt nu inmiddels met een mooie lijst eromheen in de huiskamer en en het artikel wordt in het oktober nummer van Hondenmanieren geplaatst.

 

Fotomodel Kyra en haar baasje Katja .

 

 

.