pootjebutton Home

Agility  Agility

 

of Blazing Amber

 

 

N.V.B.H Clubmatch 16 mei 2004

 

Dit jaar werd de clubmatch in Deurne gehouden, toch een aardig eindje weg, wij stonden dan ook erg vroeg op en waren daar zelfs vroeg genoeg om een goed plekje voor de auto te hebben, de hele dag in de schaduw en dicht bij de ring zodat de honden in hum eigen mandje konden maffen tussen de wedstrijden door.

 

Franny mocht vandaag haar 7e wedstrijd lopen, dit keer op een voor haar vreemde ondergrond, zand met vlokken stof erdoorheen.

We begonnen met spel, Franny liep erg goed, deze toestellen kende ze nog niet en de wip werd voorzichtig genomen.

We werden 1e ! Resize of nvbhprijs

 

Dan mocht Kyra in de derde graad lopen een CACAG vast parcours, dat wil zeggen dat je als je beide vast parkoersen vandaag foutloos aflegt en de hond een stambom heeft, je de vermelding CACAG kan krijgen voor de hond).

Helaas voor Kyra heeft zij geen stamboom.

We werden 16e met één foutje.

 

Dan volgde het vast- parcours voor Franny, ze liep al zelfverzekerder en we vlogen dan ook het parcours over, helaas hebben we de oploop schutting gemist en hadden we 1 fout, we zijn 3e geworden er waren 2 U tjes vandaag.

 

Kyra mocht nu de jumping lopen en die hebben we erg rommelig afgelegd, het werd dan ook een disk. Kyra vond het niet prettig dat ik sneller als haar rondkwam, dit doordat de ondergrond erg zwaar voor de honden was.

 

Daarna volgde de jumping voor Franny, het was wat rommelig bij de paaltjes en zij kreeg daar dan ook een weigering voor de rest ging vloeiend en soepel, we werden 8e. Jammer, het dagklassement telde de Jumping en het vast- parcours we werden 5e van de A honden.

 

Laatste parcours voor Kyra de 2e CACAG vast parcours, een weigering bij de paaltjes doordat ik te scherp wisselde achter haar bij de insteek, 26e. Op het dagklassement telde de 2 CACAG parkoersen, we werden 16e van de 3e graads honden.

We hebben een heel gezellige dag gehad en willen het volgend jaar gewoon weer overdoen, vooral dat mooie weer mogen ze er voor mij weer bij bestellen.