Agility  Agility

 

pootjebutton Home

 

of Blazing Amber

 

Franny’s  vijfde wedstrijd in KC Uden op 8 mei 2004

 

Om half 6 s’ochtends ging zaterdag de wekker en al half slaapwandelend pakten we onze spullen in om naar Uden af te reizen.

 

Daar aangekomen zetten we onze tent op langs de buitenlijn van het veld, daar kon dan de auto naast blijven staan zodat de honden in de auto konden blijven.

Dat was wel nodig want het was erg koud en guur weer. ( de foto’s zijn de dag erna gemaakt toen was het weer beter)

Ondanks dat ik mij op winterweer had gekleed heb ik het die dag de hele dag koud gehad.

 

We begonnen met spel, onze keurmeester was de Belgische keurmeester Carl de Rouck.

Helaas hadden we in het sterretje een latje getikt en kwamen we niet verder als 5 punten, maar dat geeft helemaal niets Franny liep heel goed en geconcentreerd.Resize of Resize of KCUden8mei4

Hierna volgde het vast- parcours, tijdens het verkennen werden de mensen almaar zenuwachtiger, er bleken toch lastige passages in te zitten, te beginnen met een lastige draai in een sterretje dan hoogte sprong en wip,gevolgd door een stuk waar je niet de tunnel door moest maar er in volle vaart langs,  dan de schutting, gevolgd door een sprong en een scherpe bocht naar de paaltjes, slurf, sprong en weer een lastig sterretje waar je nu wel de slurf door moest gevolgd door de kattenloop en sprong over de finish.

Franny luisterde heel goed naar mijn aanwijzingen, ik gaf goed de weg aan, we deden heel voorzichtig bij de raakvlak op- en aflopen en we zijn 3e geworden bij het vast parcours, helemaal foutloos en een U tje verdiend. Hoera!

 

Dan de jumping helaas weer door een fout van mij is zij gaan twijfelen bij de insteek van de paaltjes en hebben we een disk gelopen.

We hebben de rest van de jumping verder vloeiend gelopen en zijn meteen een kluifje bij de stand van “van Driel” gaan halen als beloning.

De prijsuitreiking duurde best lang en we waren dan ook laat thuis.

 

Hoera voor Franny ze heeft nu twee U tjes verdiend in 5 wedstrijden.

Resize of Resize of KCUdentong  Resize of Resize of KCUdenopenm  Resize of Resize of KCUdenzit1

Kijk, dit heb jij gewonnen.                                    O ja, Geef dan een even hier,                      dan poseer ik heel even,

 

Resize of Resize of KCUdenhonger    Resize of Resize of kcUdenbrokje  

lik mijn lippen vast af en,                                                          begin vast stiekem aan de achterkant te snoepen.

 

Resize of Resize of KCUdenneus 

 

Heeeee,  geen pottekijkers bij het snoepen!!!!