“of Blazing Amber”

 

Agility  Agility

 

Franny’s derde U tje bij Canida Venlo op 29 mei 2004

 

Vanuit Almere is Canida Venlo twee uur rijden en wij stonden dan ook weer heel erg vroeg op om op tijd te zijn voor een mooi plekje lang de ring, nu is dat niet echt een probleem want Canida Venlo heeft zijn wedstrijden op een honden renbaan en die ondergrond is zo goed onderhouden en vlak dat je er met gemak goed zou kunnen golfen.

 

We begonnen met spel, wat gebruikelijk is bij de A klasse het was prachtig weer en Franny had er echt zin in, ze liep met veel zelf vertrouwen en we behaalden daarmee de 4e plaats.

 

Na een rustpauze in de schaduw volgde het vast- parcours, Franny liep als een zonnetje, alle raakvlakken keurig genomen wat op dit ogenblik een klein probleem is daar zij nu steeds sneller wil over de raakvlakken en dat gaat ten koste van de op- en afloop van de raakvlakken.

Haar tijd was goed voor de eerste plaats,

wat geweldig haar derde U, tje met een eerste plaats gehaald.

Haar eerste U tje was een 5e plaats, haar 2e U tje was een 3e plaats en haar derde U tje was een 1e plaats.

Vol trots hebben we nog een foto gemakt en zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan.

 

­­­­­­­­­­­­­­­

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

2 juni 2004, KC Hoeksche Waard, Avondwedstrijd.

 

Op woensdag 2 juni werd er een avond wedstrijd gehouden bij KC Hoeksche Waard, zij hebben een veld die s’winters een ijsbaan is.

In de miezerige regen hebben we allen gekleumd en parcours verkend, Franny’s vast parcours was heel goed op een raakvlak van de schutting na en nog later op de avond werd de jumping gehouden, daar liepen we een leuk rondje die goed was voor de 3e plaats, we hebben mini paaltjes gewonnen.

Om half één s’nachts waren we dan eindelijk thuis.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

6 juni 2004, KC West Friesland.

 

 Dit keer niet zo vreselijk ver weg en weer was het een zonnige dag.

Franny was zoals gewoonlijk erg energiek .

 

We begonnen met een spel waarbij je van te voren moest opgeven hoe snel je dacht het parcours te lopen, een latje eraf tikken of een ander foutje koste je dan 5 staf seconden.

Ik had 35 seconden geschat voor dit rondje, maar nadat ik de andere deelnemers zag lopen was ik bang dat ik te optimischtish was geweest, de tijd wijzigen mocht niet meer.

 

We starten en liepen een mooi rondje helaas tikte Franny een latje omdat ik te snel wegdraaide, maar de tijd die Fran liep was… 34,99 seconden, jammer, jammer, jammer van dat latje, anders hadden we

wel heel dicht op onze tijd gezeten.

 

Het vast- parcours volgde, helaas was dat brandhout en leek nergens op zodat we dat goed moesten maken bij de jumping.

 

Die jumping ging weer zoals vanouds en we behaalden dan ook de eerste prijs, ze draaide kort en reageerde goed op mijn aanwijzingen.

 

Nu op naar de tweede graad B1 voor Franny, we zijn heel benieuwd.

 

Een zonnige wedstrijd dag, de honden hebben nu profijt van de wind onder de luifel door en zitten in de schaduw.

 

Agility  Agility

 

Homepage Home