of Blazing Amber

 

Agility  Agility

 

 

De ATA Team dag op 20 mei 2004-05-25

 

Zoals gebruikelijk werd er dit jaar op hemelvaartsdag een team wedstrijd gehouden bij ATA, er werd van te voren al druk teams samengesteld en iedereen die wou had zich al gauw in een leuk team aangemeld.

Wat lastiger werd het voor mij om zo snel op een team naam te komen, het werd voor Franny’s team “Big, Smal and Beautifull” en voor Kyra’s team “Belgisch Best”

 

Bij het ophalen van het startnummer kreeg je een leuke attentie mee in de vorm van een visstoeltje, ik vond dat erg leuk en weer even iets anders.

En de wedstrijden konden beginnen met Theo Panen als keurmeester.

Kyra ging niet goed op het eerste onderdeel, de jumping, ze besloot er zonder mij vandoor te gaan, iets wat ik niet accepteerde en ik heb haar dan ook terug bij de start gezet, een disk. Je mag niet meer als een keer starten.

Franny vloog het parcours over en was foutloos.

 

Daarna volgde het vast- parcours, Kyra ging erg goed en kreeg een 3e plaats, Franny ging ook prima, nam wat meer tijd maar eindigde toch 5e.

Daarna volgde een slacht parcours speciaal bedacht door Theo, van alle honden die het gelopen hebben die dag hebben er 12 inclusief de kleintjes het er met resultaat van afgebracht de rest werd gedisked.

 

Eerst Kyra, helaas een disk, fout toestel.

Dan mag Franny, ik was vastbesloten niet weer de zelfde fout te maken en liep op eieren om haar goed rond te krijgen, ze volgde pressies goed en tikte een latje, ze werd 7e daardoor, een teamgenootje liep foutloos en werd 4e.

 

Door dit slacht parcours ging de stand er heel anders uitzien, stonden we met Belgisch Best op de 3e plaats na twee rondjes, waren we nu doordat geen van onze Belgen rond waren gekomen op het laatste parcours 6e geworden.

Franny’s team, die op de vijfde plaats stond na twee rondjes was doordat er twee hondjes waren die punten hadden gehaald in het slacht parcours verrassend eerste team van de dag geworden!

Wat geweldig we hebben de wissel trofee me naar huis gekregen en een leuke eerste prijs in de vorm van een glazen peer met plantjes erin, heel leuk, hij staat vrolijk op de vensterbank.

Bedankt Cor en Jenny voor een heel gezellige dag, we hebben weer genoten.

“Smal, Big and Beautifull” eerste plaats ATA Team dag.

Nancy le Feber, Alex Kornet en Katja Slippens.

 

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Ron Baltus, bedankt Ron.