of Blazing Amber

 

Homepage Home  

 G en G

G en G wedstrijd bij KC Pampus 27 februari 2005

 

OP een vreselijk koude winterse dag met sneeuwbuien en harde ijzige wind stonden wij op het veld bij KC Pampus om onze wedstrijd examens te lopen.

Kyra zou proberen haar GenG B te halen en Franny ging voor de G en G 1.

Kyra begon met het ochtend programma en had geen zin in de af en blijf, ik kon het haar ook niet echt kwalijk nemen, het was echt koud, affin geen punten daar gehaald, maar de rest ging prima, zeker voor Kyra die normaal gesproken lekker loopt te klieren en rommelen.

 

Franny bleef goed zitten en liggen maar ik vond het “volgen”  slordig.

Bij af tijdens volgen bleef ik na de oefening naast haar staan wat niet moest en had zij daardoor één puntje aftrek.

Bij de sprong over de horde draaide ze zo snel dat ze al met haar neus naast de horde was en de kortste weg naar naast was om de sprong heen, daar geen punten gehaald.

Apport!!!!

 

Het middag programma moest wel beter gaan anders zou het er slecht voor ons uitzien, de kantine bood goed onderdak en daar was het dan ook lekker druk en gezellig.

Franny liep al beter, bij appel op afstand had ze een extra commando nodig maar ze haalde volle bak bij de rest van de onderdelen, gelukkig maar.

 

Dan moest Kyra nog het middag programma lopen, ze liep weer vrolijk naast te hupsen en haalde volle bak bij alle overige oefeningen, zelfs apporten ging zonder omhoog gooien van het blok door Kyra, het leek wel of ze begreep dat het nu even wat rustiger moest als tijdens de training, waar zij altijd loopt te klieren.

 

Nu maar wachten op de uitslag, bij G en G wedstrijden laten ze de uitslag van het los volgen niet weten, zodat aan het eind bij de prijsuitreiking het een verrassing is wie de winnaar is.

Wij zagen al dat het goed zat met de punten aantal voor het diploma, en namen een lekker patatje in de kantine, de honden kregen brokken en konden lekker uit rusten in de auto.

De prijs uitreiking volgde en we kregen de diploma punten uitgereikt, bedankt vrijwilligers van KC Pampus voor een goed lopende dag.

 

Kyra G en G B 269.5 punten een U,

Franny 262 punten voor G en G 1 ook een U.